(Stempel des Fachhändlers / dealer’s mark/ stempel van
plaatselijke vakhandel / σφραγίδαεξειδικευµένου
αντιπροσώπου)
06 -2010
Technische Änderungen vorbehalten / Data subject to change without notice /
Technische wijzigingen voorbehouden /
Ταστοιχείαυπόκεινταισεαλλαγήχωρίςπροειδοποίηση
Інструкція користувача
Ознайомтеся з безкоштовною інструкцією для ECM Classica II. Ви ознайомились з інструкцією, але не змогли знайти відповідь на своє запитання? В такому випадку задайте своє запитання іншим користувачам продукції ECM Classica II на цій сторінці. Введіть ваше запитання тут
У вас виникло питання стосовно ECM Classica II?
У вас є запитання щодо ECM Classica II, а відповіді немає в посібнику? Введіть ваше запитання тут. Надайте чіткий і вичерпний опис проблеми та сформулюйте своє запитання. Що детальнішим буде опис проблеми/запитання, то легше буде іншим користувачам ECM Classica II надати вичерпну відповідь.
Кількість запитань: 0
Характеристики продукту
Нижче наведено технічні характеристики продукту та інструкції з експлуатації ECM Classica II.
Не можете знайти відповідь на своє запитання в посібнику? Ви можете знайти відповідь на своє запитання в розділі поширених запитань щодо ECM Classica II нижче.
Як часто необхідно видаляти накип у кавомашині?
Частота видалення накипу в кавомашині залежить від частоти її використання та від жорсткості води. Якщо використовується жорстка вода, рекомендується видаляти накип один раз на місяць, для м’якої води достатньо одного разу на квартал.
Як рекомендується видаляти накип у кавомашині?
Для видалення накипу в кавомашині рекомендується використовувати рідкий засіб для видалення накипу, позначений як підхожий для кавомашин.
Що таке еспресо?
Еспресо — це невелика порція концентрованої кави.
Як довго можна зберігати кавові зерна?
Термін придатності вказано на упаковці кавових зерен. Цей кінцевий термін придатності діє до тих пір, доки пакет є закритим.
Як рекомендується зберігати каву?
Рекомендується зберігати каву в герметичній та чистій ємності.
Як помел впливає на смак кави?
Ступінь і спосіб помелу сильно впливають на смак кави. Якщо кавові зерна мають тонкий помел, ви отримаєте сильніший смак, а якщо помел більш грубий, ви матимете м’якіший смак.
Чи доступний посібник для ECM Classica II цією мовою: Український?
На жаль, у нас немає посібника для ECM Classica II цією мовою: Український. Цей посібник доступний цією мовою: Англійська.
У вас виникло питання стосовно ECM Classica II?
У вас є запитання щодо ECM Classica II, а відповіді немає в посібнику? Введіть ваше запитання тут. Надайте чіткий і вичерпний опис проблеми та сформулюйте своє запитання. Що детальнішим буде опис проблеми/запитання, то легше буде іншим користувачам ECM Classica II надати вичерпну відповідь.
Кількість запитань: 0